Verontrustend: Drie bestaande covid-vaccins bevatten DNA (niet alleen RNA) voor de synthese van eiwitten in uw lichaam.

verontrustend:-drie-bestaande-covid-vaccins-bevatten-dna-(niet-alleen-rna)-voor-de-synthese-van-eiwitten-in-uw-lichaam.

14-10-21 01:49:00, De verschillende COVID-vaccins die in allerijl op de markt worden gebracht, werken niet als traditionele biologische vaccins en worden ten onrechte als zodanig voorgesteld en gereguleerd. Standaardvaccins introduceren verzwakte vormen van een doelvirus, in combinatie met inflammatoire hulpstoffen en andere chemicaliën. Deze nieuwe mRNA-, adenovirus- en DNA-vaccins maken gebruik van de “software” van het virus en dwingen het lichaam kopieën van het virus te maken, bericht Vulms.org.

Professor Jonathan Gershoni van de Israëlische Tel Aviv University legt uit dat drie covid-vaccins op de markt eigenlijk DNA-vaccins zijn. Inentingen vervaardigd door Sputnik V, AstraZeneca en Johnson & Johnson bevatten DNA (niet alleen RNA) dat in de kern van menselijke cellen wordt ingebracht om uiteindelijk in het lab gemanipuleerde spike-eiwitten te vertalen en te repliceren.

India krijgt een nieuw soort DNA-vaccin dat wordt gemaakt door Zydus Cadila; het zal ZyCoV-D worden genoemd. Dit vaccin bevat minder DNA dan de andere DNA-vaccins en dat DNA wordt niet verborgen door een virale vector (adenovirus). Voor deze vaccins is de 1.200 aminozuursequentie van het coronavirus spike-eiwit vervat in een plasmide, en het wordt intradermaal toegediend in een protocol met drie doses en een looptijd van drie maanden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een onder hoge druk staande stroom vloeistof die het DNA bevat.

Genexperimenten, cellulaire herprogrammering en vernietiging van het aangeboren immuunsysteem

De met adenovirus besmette covid-vaccins bevatten alle DNA van het gemanipuleerde spike-eiwit. Deze vaccins leveren heimelijk DNA van het biowapen, verborgen in een omhulsel van een adenovirus. Zodra het DNA van het spike-eiwit het aangeboren immuunsysteem omzeilt, worden de genetische instructies ervan getranscribeerd in de menselijke cellen, waardoor in het lab gemanipuleerde spike-eiwitten massaal worden geproduceerd.

De farmaceutische media en de “factcheckers” blijven liegen over de experimentele, gen-veranderende wetenschap achter de nieuwe COVID vaccins. Eenstemmig beweren zij dat de vaccins geen menselijk DNA veranderen of de genetische expressie veranderen. Deze vaccins zijn echter genetische experimenten die zijn ontworpen om mensen afhankelijk te houden van updates van vaccins; de inentingen zijn ontworpen om het aangeboren immuunsysteem te doorbreken met als doel te veranderen hoe cellen de genetische code van het lichaam zelf lezen.

De adenovirus-vaccins brengen het spike-eiwit-DNA in de cel door gebruik te maken van het adenovirus om de aangeboren immuunrespons te ondermijnen. De mRNA-vaccins maken gebruik van lipide-nanodeeltjes om de instructies te verbergen en ze in de ribosomen van de cel te laten glijden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: