Verplicht certificaat: nog geen schorsende werking, beweert de universiteit van Zürich

13-10-21 10: 00: 00,

Omdat het beroep nog niet bij de universiteit van Zürich is ingediend, is er geen sprake van schorsende werking, aldus het universiteitsbestuur. De advocaat Artur Terekhov is het daar niet mee eens.

Gepubliceerd op 14. Oktober 2021 door StS.

Masterstudent Nicolas Rasper en zijn wettelijke vertegenwoordiger Artur Terekov hebben tegen het certificaatvereiste beroep aangetekend bij de beroepscommissie van de universiteiten van Zürich (Corona-Transition reported). Terekov verklaarde begin deze week tegenover Corona-Transition dat de certificaatverplichting aan de universiteit van Zürich en de daarbij aangesloten universiteiten dus tot nader order is opgeschort. Hij rechtvaardigde dit met de schorsende werking van het beroep.

In de praktijk is daar tot nu toe echter niets van te merken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: