Verzet maakt school

verzet-maakt-school

14-10-21 03: 00: 00,

Op de Oostenrijkse scholen gaat de inentingscampagne door. In het door de sociaal-democraten geregeerde Wenen rijdt een “vaccinatiebus” naar scholen om jongeren zonder invloed van de ouders de geninjectie te geven. Een op zijn minst onverantwoord beleid, gezien het feit dat kinderen van Covid-19 in feite geen risico lopen, maar zelfs volgens de vaccin-fanatie European Medicines Agency (EMA) in de EU al 7.525 kinderen schade hebben opgelopen door de gen-injecties (1).

Sinds kort moeten alleen ongevaccineerde kinderen zich op scholen voortdurend laten testen. Afhankelijk van het soort test, krijgen zij een kleine groene, blauwe of rode sticker in hun – zo heet het belachelijk – “ninja paspoort”. De goed gevaccineerden daarentegen krijgen – als een onderscheiding – een grote gouden “sticker”. Intussen horen wij uit talrijke klassen dat leerlingen wanhopig willen worden ingeënt om deze sticker te krijgen. Verscheidene leraren van een middelbare school in Stiermarken hebben nu een open brief geschreven tegen deze methoden van het ministerie en tegen de vaccinatiepartijdigheid en aangekondigd dat zij de gouden sticker niet zullen uitdelen (2).

Op veel scholen wordt min of meer sterk gepest tegen niet-gevaccineerde kinderen of tegen kinderen die een maskerontheffing hebben. In sommige gevallen komt het pesten van leraren die loyaal zijn aan het regime,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: