Voltairenet.org: De politieke macht van Facebook

14-10-21 05: 25: 00,

In de wereldwijde verbeelding zou Facebook een verantwoordelijk sociaal netwerk zijn dat iedereen in staat stelt zich vertrouwelijk aan te melden en tegelijkertijd berichten censureert die in strijd zijn met de plaatselijke wetgeving. In de praktijk is het in alles heel anders. Facebook verzamelt informatie over u voor de NSA, censureert uw meningen en munt ook zijn eigen valuta. Binnen enkele maanden is dit bedrijf een van de meest invloedrijke spelers in de wereldpolitiek geworden.

Gepubliceerd op 14. Oktober 2021 door KD.

– 12. Oktober 2021

Zodat u het meest complete Corona-kritische nieuwsoverzicht niet mist:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Kies tussen dagelijkse en wekelijkse updates.

U ontvangt onmiddellijk een eMail met het verzoek,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: