VS probeert energiesamenwerking tussen Moskou en Europa te boycotten

vs-probeert-energiesamenwerking-tussen-moskou-en-europa-te-boycotten

14-10-21 02: 35: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De huidige energiesituatie in Europa is echt verontrustend. De exponentiële stijging van de gasprijs vormt een directe bedreiging voor het functioneren van de basissectoren van de Europese samenleving. Temidden van een scenario van groeiende vraag naar energievoorziening met geringe economische en milieu-effecten, zoeken de Europese landen naar duurzame vormen van samenwerking en zien zij Rusland als de meest veelbelovende bondgenoot. Het Amerikaanse interventionisme vormt echter een bedreiging voor deze samenwerking en daarmee voor alle sectoren van de Europese samenleving die door de energiecrisis worden getroffen.

In heel Europa zijn de energieprijzen de afgelopen zes maanden ongecontroleerd gestegen tot historische hoogten, waardoor een uiterst gevaarlijke crisis is ontstaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: