Waarschuwing nationale veiligheid: duizenden Amerikaanse speciale troepen en gevechtstroepen ontslagen omdat totale troepenmacht “vaccinatie” militaire paraatheid decimeert

waarschuwing-nationale-veiligheid:-duizenden-amerikaanse-speciale-troepen-en-gevechtstroepen-ontslagen-omdat-totale-troepenmacht-“vaccinatie”-militaire-paraatheid-decimeert

14-10-21 01: 35: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Naar schatting 350,000 van onze militairen worden oneervol ontslagen omdat ze weigeren een volledig onnodige en experimentele mRNA nanotech injectie te nemen, waarvan nu bewezen is dat deze het immuunsysteem aantast en veel ernstige bijwerkingen veroorzaakt.

Het inzetten van Total Force voor deze roekeloze injecties, die troepen niet beschermen tegen het krijgen van COVID, en in feite de dreiging van de verspreiding vergroten en resulteren in vele aantoonbare bijwerkingen, is op zijn best de grootste mislukking van militair leiderschap in onze geschiedenis. In het slechtste geval is het een opzettelijke verraderlijke aanval op het Amerikaanse leger door de top van de Commandostructuur.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: