We hebben een hoge prijs betaald voor onze onverschilligheid – we hebben ons land en onze vrijheid verloren, door Paul Craig Roberts

we-hebben-een-hoge-prijs-betaald-voor-onze-onverschilligheid-–-we-hebben-ons-land-en-onze-vrijheid-verloren,-door-paul-craig-roberts

14-10-21 04: 00: 00,

In Loudoun County, Virginia, heeft een anti-blanke, Democratische, wakkere, corrupte en immorele schoolraad de verkrachting van een schoolmeisje in een vrouwentoilet door een âtransgenderde manâ die beweerde een vrouw te zijn, in de doofpot gestopt.

Waarom heeft de schoolraad de verkrachting in de doofpot gestopt?

Het antwoord is dat de Democratische schooldirectie transgenderisme afdwong bij leerlingen en ouders en deed alsof een tienerjongen met razende hormonen en een stijve echt een vrouw kon zijn, als hij dat maar zei, en toegang kon krijgen tot het meisjestoilet, waar hij niet één maar twee slachtoffers verkrachtte.

Toen het crimineel gestoorde linkse Democratische Loudoun County, Virginia, âschoolbestuurâ 100% verantwoordelijk voor verkrachtingsmisdaden en doofpotaffaires, zich realiseerde dat zijn idiote ideologie had geresulteerd in de verkrachting van een kind, stopte het corrupte en criminele Democratische schoolbestuur het in de doofpot om zichzelf te beschermen. Wat zijn nou een paar verkrachtingen?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: