Wrap Up 3e Kwartaal 2021 – Nieuws Trends & Verhalen, Deel II met Dr. Joseph P. Farrell

14-10-21 07: 00: 00,

“Ik ben klaar om een hele nieuwe beschaving op te bouwen.” ~ Wetenschapper die overweegt zijn werkplek te verlaten vanwege corruptie en mandaten

Door Catherine Austin Fitts

Komende week vervolgen we de publicatie van onze 3e Kwartaal 2021 Wrap Up met Deel II van Nieuws Trends & Verhalen. Dr. Joseph P. Farrell zal me weer vergezellen om de 10 topverhalen in de laatste vier categorieën te bespreken: Cultuur; Wetenschap & Technologie; Ruimte; en Voedsel & Gezondheid. We zullen het ook hebben over Onbeantwoorde Vragen; Inspiratie; en Onderneem Actie.

We blijven onderzoeken hoe de Going Direct Reset zich ontwikkelt en ons leven in de V.S. en de rest van de wereld begint te beïnvloeden. Naarmate meer mensen zich realiseren dat er iets aan de hand is, rijzen veel vragen, vooral over hoe we de controle over ons leven en geld kunnen terugnemen-voor het te laat is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: