Crypto ontkracht het geldverhaal: Aantekeningen Van De Rand Van De Verhalende Matrix

crypto-ontkracht-het-geldverhaal:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-verhalende-matrix

15-10-21 12: 33: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Het is verbijsterend hoe een regering die democratisch gekozen is door vrije mensen zich gedraagt op precies dezelfde manier als je zou verwachten dat een regering zich zou gedragen als ze geleid werd door bedrijven.

Ik begrijp gewoon niet hoe we er steeds weer niet in slagen de wereldproblemen op te lossen met een systeem waarin je zoveel mogelijk geld verdient terwijl je je werknemers zo weinig mogelijk betaalt en zoveel mogelijk van je kosten afwentelt op de biosfeer.

Wat grappig is aan Joe Rogan is dat hij duidelijk niet begon met een oppositionele relatie tot de mainstream media; die oppositie werd hem opgedrongen door de massamedia die constant over hem logen en hem zwart maakten omdat hij een groot publiek had zonder zich voldoende aan te passen aan het establishment groepsdenken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: