De vernieuwing van de CDU met de hulp van agenten van invloed?

de-vernieuwing-van-de-cdu-met-de-hulp-van-agenten-van-invloed?

15-10-21 07: 00: 00,

Wie de lijst van potentiële CDU-leiders bekijkt, die ter discussie staat, kan zich alleen maar in de ogen wrijven. Bijna universeel basiskenmerk: de kandidaten werken in opdracht van anderen, althans dat is de geconsolideerde indruk bij Friedrich Merz, Norbert Röttgen, Jens Spahn, Ralph Brinkhaus en Carsten Linnemann. Albrecht Müller.

Deze bijdrage is ook beschikbaar als audio-podcast.

Podcast: Play in new window | Download

Friedrich Merz was tot kort voor zijn kandidatuur voor CDU-voorzitter een uitstekende vertegenwoordiger van BlackRock en heeft al veel gedaan in het belang van internationale financiële ondernemingen. Zie dit artikel van Jens Berger. Tot dusver heeft Merz in zijn carrière vaak grote financiële belangen of zijn eigen belangen gediend. Een van de zeer grote problemen van ons land, namelijk de beheersing van de invloed die veelal Angelsaksische financiële groepen reeds op basis van kleine deelnemingen uitoefenen op de meeste Duitse ondernemingen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: