Illustere vaccineerders

illustere-vaccineerders

15-10-21 12: 00: 00,

Nu stelt ook Liverpool-coach Jürgen Klopp zich op ten gunste van de “eikel”. De Stuttgarter Nachrichten kopte op 4 oktober 2021: “Klopp: vaccinatie weigeren als drinken en rijden” (1). Naast de rockgroep “Die Ärzte”, Jan Delay en verschillende andere figuren uit de wereld van de zogenaamde A-tot-Z-beroemdheden, geven steeds meer publieke figuren blijk van hun dubieuze deskundigheid op het gebied van mRNA-vaccins en de algemene pandemische situatie. Klopp, wiens totale vermogen volgens het portaal Statistika 35 miljoen euro zou bedragen, heeft in ieder geval waarschijnlijk niet de gezondheidseffecten van alcohol op zijn radar, noch is hij op de hoogte van evidence-based feiten rond Corona.

Dit schrijft kinderarts Dr. Veronika Himmelbauer op de website van het Initiative for Evidence-Based Corona Information:

“Wanhopige ouders op de rand van de weerbaarheid door de lockdown maatregelen, toename van eetstoornissen en obesitas door het ontbreken van een sociaal netwerk en door de sluiting van alle sportfaciliteiten, eczeem door het constant desinfecteren van de handen, verstoord sociaal gedrag van kinderen en jongeren die elkaar als gevaarlijk beschouwen. Het is complete waanzin om kinderen en jongeren deze vaccinatie aan te bevelen omdat zij geen risico lopen. Uit de gesprekken die ik in mijn praktijk voer, weet ik dat jongeren zich laten vaccineren om weer normaal te kunnen leven. Als arts vaccineer ik tegen ziekten, maar niet tegen onderdrukking” (2).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: