“Je hebt Duitsland alle eer bewezen.” Het kan niet bedrieglijker dan dat.

“je-hebt-duitsland-alle-eer-bewezen”-het-kan-niet-bedrieglijker-dan-dat.

15-10-21 06: 09: 00,

Gisteren verscheen in Duitse kranten deze advertentie van de Bundeswehr en minister van Defensie Kramp-Karrenbauer:

Dit is smerige propaganda op kosten van de belastingbetaler. Het is allemaal leugenachtig. Het dient alleen de interne mentale bewapening van degenen die nog aan de macht zijn en de Bundeswehr. Albrecht Müller.

Deze bijdrage is ook beschikbaar als audio-podcast.

Podcast: Speel in nieuw venster | Download

Het is de propagandistische voorziening voor de voortzetting van buitenlandse missies, hoewel alle rede ertegen is. Hier wordt een catastrofe, een 20-jaar durend falen van politiek, bondgenoten en leger verdoezeld.

De brutale verschijning van minister van Defensie Karrenbauer is weer bijna bewonderenswaardig. Als je dan bedenkt dat deze minister van Defensie eigenlijk al weggestemd is, dat ze deze propaganda maakt terwijl ze er geen meerderheid meer voor heeft, dan moet haar optreden nog brutaler en nog leugenachtiger lijken.

Deze advertentie is daar ook het bewijs van,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: