Meer bewijs dat ‘ze’ je dood willen

meer-bewijs-dat-‘ze’-je-dood-willen

15-10-21 07:09:00,

In het midden van de jaren zeventig schreef ik dat artsen zich niet langer leden van een beroepsgroep konden noemen omdat zij hun orders aannamen van een industrie – de geneesmiddelenindustrie, schrijft Dr. Vernon Coleman. Via The Frontline TV Brighteon-account

Het medisch establishment heeft zich tientallen jaren geleden al verkocht, en door de jaren heen ben ik verbijsterd over de manier waarop de British Medical Association en de General Medical Council patiënten hebben verraden, en de manier waarop artsen zich herhaaldelijk hebben laten misleiden, omkopen en kopen. De meesten leven nu in een beerput van corruptie waar hun beroepsleven wordt beheerst door de meest kwaadaardige industrie ter wereld.

De meeste gevallen van type 11-diabetes kunnen worden behandeld met een dieet in plaats van met pillen. Hartziekten worden behandeld met medicijnen of operaties, terwijl onomstotelijk is bewezen dat ze succesvol kunnen worden behandeld met een dieet, ontspanning en lichaamsbeweging. Artsen hebben herhaaldelijk verkeerde diagnoses gesteld bij dementie. En ze hebben enorme hoeveelheden gevaarlijk verslavende benzodiazepine-medicijnen voorgeschreven.

Dat was allemaal al erg genoeg.

Maar het is de laatste anderhalf jaar alleen maar erger geworden. Elke dag lijken er nieuwe voorbeelden van professionele waanzin te komen.

Ongelooflijk en onvergeeflijk is de oproep van artsen in het British Medical Journal aan de medische wereld om patiënten minder te screenen en minder behandelingen voor te schrijven – “om de klimaatverandering te helpen bestrijden”. Artsen hebben opgeroepen om de bezorgdheid over de opwarming van de aarde boven de belangen van patiënten te stellen.

Even voor de duidelijkheid: het medisch establishment wil bezuinigen op het vroegtijdig diagnosticeren van kanker om te voorkomen dat de Big Ben op woensdag verdwijnt onder de 30 meter hoge golven. Dit mag kinderachtig, pseudowetenschappelijk gebazel zijn, maar het is ook angstaanjagend kwaadaardig.

‘De klimaatcrisis is de echte gezondheidscrisis van onze tijd’, is de boodschap van het medisch establishment dat zijn hersenen lijkt te hebben laten verwijderen en vervangen door die van 12-jarige meisjes.

De leden van het medisch establishment die dit allemaal geloven zouden krankzinnig verklaard moeten worden en in een coma moeten worden gebracht om het publiek te beschermen tegen hun gestoorde uitspraken.

Er is geen greintje echt wetenschappelijk bewijs voor de mythe van de klimaatverandering.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: