“Meer dode kinderen na vaccinatie dan na covid ziekte”

14-10-21 10: 30: 00,

Gepubliceerd op 15. Oktober 2021 door RL.

Sternfried Müller heeft de gebeurtenissen rond de vaccinatie maandenlang van zeer nabij gevolgd. In journalistieke artikelen over Corona-Transition heeft hij onlangs gewezen op de gevaren van neveneffecten van vaccinatie. Hij is vooral bezorgd over “vaccinaties” bij kinderen. Müller concludeert dat er “meer dode kinderen” zijn na mRNA-injecties dan na covid. Hij eist dat de inentingen op kinderen onmiddellijk worden stopgezet.

In het licht van deze bevindingen heeft hij nu een open brief gericht aan tal van instanties – waaronder minister van Volksgezondheid Jens Spahn (CDU), het Robert Koch Instituut (RKI), de Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO), het Paul Ehrlich Instituut (PEI),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: