Poetin spreekt zich uit over de energiecrisis en de elektriciteitsprijzen in Europa

poetin-spreekt-zich-uit-over-de-energiecrisis-en-de-elektriciteitsprijzen-in-europa

14-10-21 10: 19: 00,

Tijdens de paneldiscussie van de “Russian Energy Week” conferentie, kreeg Poetin twee uur lang te maken met vragen van een Amerikaanse journalist van CNBC over de situatie op de Europese markt voor gas en elektriciteit. Ik heb het interessante deel van de discussie vertaald.

Hadley Gamble, een vooraanstaand moderator van CNBC, ondervroeg de Russische president Poetin gedurende uren tijdens de paneldiscussie van de conferentie “Russian Energy Week”. De paneldiscussie duurde meer dan twee uur, maar omvatte ook toespraken van Poetin en andere regeringsleiders die op video werden opgenomen. Ik kan dus niet de hele discussie vertalen, want die was te lang. Maar omdat de Amerikaanse journalist Poetin probeerde te “grillen” en hem confronteerde met alle beschuldigingen die men in de westerse media kan lezen over de vermeende schuld van Rusland aan de energiecrisis in Europa, heb ik het relevante deel van de discussie vertaald.

De Anti-Spiegel bericht sinds eind juli over de dreigende energiecrisis in Europa,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: