Toeleveringsketens in de VS vertonen ernstige tekortkomingen

14-10-21 10: 15: 00,

Brandstofvoorraden gaan mee voor 31 dagen, problemen zullen jaren duren volgens Transportminister Buttigieg

Gepubliceerd op 15. Oktober 2021 door Red.

In de hele VS zijn er tekorten en lege schappen bij supermarkten die eigendom zijn van Target, Costco, Home Depot en Sears, schrijft de Daily Mail. Vrachtschepen kunnen niet aanmeren in overvolle havens en liggen buitengaats.

De kosten voor het verschepen van een container van China naar Los Angeles bedroegen in september 20’000 dollar – vier keer de prijs van oktober vorig jaar. Sommige detailhandelaren adviseren mensen nu al kerstcadeaus te kopen omdat ze leveringsproblemen verwachten.

Het einde is nog niet in zicht: president Biden heeft een taskforce voor toeleveringsketens opgericht,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: