Wat te leren van de AIDS zwendel in Covid tijden

14-10-21 10: 15: 00,

Gepubliceerd op 15. Oktober 2021 door KD.

De parallellen tussen de bangmakerij voor AIDS en Covid 19 zijn treffend. Maar het verzet tegen het officiële verhaal is vandaag minder dan toen. Zelfs “toonaangevende media” als de Wall Street Journal hebben hier onlangs op gewezen. In het artikel “Unlearned AIDS Lessons for Covid” van 3 oktober belichtte wetenschapsjournalist John Tierney enkele van deze parallellen. Maar zoals we zullen betogen, zijn er veel meer.

“Volg de wetenschap,” werd ons gezegd tijdens de Covid 19 pandemie, Tierney zei. Maar als we iets van de geschiedenis hadden geleerd, zouden we weten dat zodra een ziekte de krantenkoppen haalt, de wetenschap wordt gevolgd door onderzoekers,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: