Ziekenhuizen zijn niet overbelast

14-10-21 10: 15: 00,

Niettemin beroept de Bondsraad zich herhaaldelijk op een dreiging van buitengewone proporties om zijn besluiten kracht bij te zetten. Van Bon Pour La Tête

Gepubliceerd op 15. Oktober 2021 door FE.

Het consumententijdschrift K-Tipp, het equivalent van Bon à savoir in Franstalig Zwitserland, is een zeer serieuze referentie aan de andere kant van de Saane. Het publiceerde een artikel waarin de steeds terugkerende beweringen van de Bondsraad over de overbevolking van ziekenhuizen met betrouwbare cijfers werden weerlegd.

Op 8 september 2021 kondigde de Bondsraad de invoering van het “gezondheidspaspoort” aan. Op dezelfde dag telde het FOPH 55 opnames voor covid, terwijl de ziekenhuizen gemiddeld 4035 patiënten in acute zorg registreerden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: