De Bernse politie veranderde de Bahnhofplatz in een openluchtgevangenis

16-10-21 10: 02: 00,

De politie van Bern veranderde de Bahnhofplatz in een openluchtgevangenis

Gepubliceerd op 16. Oktober 2021 door StS.

Enkele honderden democraten waren van plan donderdagavond in de stad Bern te demonstreren tegen de repressieve maatregelen van de Bondsraad. Maar ze kwamen niet ver. Reeds bij het station omsingelde een groot contingent Bernse kantonpolitie een deel van de demonstranten. De politie zette het stationsplein af met haar transportvoertuigen om te voorkomen dat de mensen zouden “ontsnappen”.

De aanhouding duurde ongeveer drie uur, zoals blijkt uit een videoreportage van Bittel-TV. Een videofragment illustreert hoe mensen werden verhinderd het station te verlaten. In een andere video (van min.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: