[Geënsceneerd terrorisme: Het Bewijs

[geensceneerd-terrorisme:-het-bewijs

17-10-21 10: 00: 00, Bomaanslag in Brussel, 2016: echt of in scène gezet?

Gepubliceerd: Oktober 17, 2021

Naast de analyse van de coronavirus pandemie, zal SPR binnenkort geleidelijk andere geopolitieke onderwerpen introduceren en in het bijzonder de langverwachte serie over staats- en geënsceneerd terrorisme. In feite zou de coronavirus pandemie zelf wel eens deel uit kunnen maken van die serie.

Belangrijk: Als u niet geïnteresseerd bent in dit onderwerp, of als u jonger bent dan 16, of als u momenteel in een staat van angst of depressie verkeert, overweeg dan alstublieft om u af te melden van deze website. Aan de andere kant, als u een medische professional bent, kan het onderwerp van groot belang voor u zijn.

Zie ook

” Lees verder

%d bloggers liken dit: