“Na de inenting stierven verschillende bewoners in het bejaardentehuis”

16-10-21 10: 20: 00,

Gepubliceerd op 17. Oktober 2021 door RL.

Nora L. werkt niet in een ziekenhuis. Maar wat zij te vertellen heeft is de moeite van het lezen waard. Zij heeft de vaccinatiecampagne van de afgelopen maanden meegemaakt als verpleegster in een verpleeghuis in Zwitserland. Ze wil haar echte naam niet op het net lezen omdat ze anders waarschijnlijk haar baan zou verliezen.

“Na de vaccinatie zijn er in het bejaardentehuis verschillende bewoners overleden,” vertelt Nora L. aan Corona-Transition. Volgens de verpleegster waren er meer sterfgevallen dan normaal. Bovendien merkte ze dat bewoners zieker werden na de vaccinaties – zowel cognitief als somatisch.

Voor de verpleegkundige is het onduidelijk

” Lees verder

%d bloggers liken dit: