Voormalig vicepresident van Pfizer Michael Yeadon, over corona -kindervaccinatie: “Het is moord!”

voormalig-vicepresident-van-pfizer-michael-yeadon,-over-corona-kindervaccinatie:-“het-is-moord!”

17-10-21 05: 45: 00,

Voormalig vicepresident van Pfizer Michael Yeadon, over corona -kindervaccinatie: “Het is moord!”

17.10.2021 | www.kla.tv/20221

Voormalig vicepresident van Pfizer Michael Yeadon, over corona -kindervaccinatie: “Het is moord!” “De Britse vaccinatiecommissie (JCVI) heeft zich verrassend uitgesproken tegen algemene coronavaccinaties van 12- tot 15-jarigen,” meldden verschillende kranten op vrijdag 03/09/2021. Als motivering werd in een verklaring van Public Health England gesteld dat voor gezonde mensen in deze leeftijdsgroep de gezondheidsvoordelen van vaccinatie slechts minimaal zijn. Dit besluit komt als een verrassing, want slechts een week eerder had het Britse ministerie van Volksgezondheid aangekondigd dat het voorbereidingen trof voor de algemene vaccinatie van 12- tot 15-jarigen! Volgens de informatie van een hooggeplaatst medewerker van de vaccinatie-instantie was de vaccinatie reeds gepland vanaf 06.09.2021. Het is echter onzeker of de regering nu de aanbeveling van de Vaccinatiecommissie zal opvolgen. Dat regeringen soms vrij onverschillig staan tegenover de richtlijnen van hun eigen vaccinatie-autoriteiten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: