Geven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijn

geven-covid-“vaccins”-mensen-aids?-het-immuunsysteem-daalt-elke-week-met-5%-bij-hen-die-ingeent-zijn

18-10-21 02:25:00,

Uit de laatste gegevens van het PHE Vaccine Surveillance Report van het Verenigd Koninkrijk blijkt dat mensen die “volledig gevaccineerd” zijn tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) ongeveer vijf procent van hun immuunsysteem per week verliezen, bericht Ethan Huff.

Dubbel geïnjecteerde mensen tussen de 40 en 70 jaar hebben al ongeveer 40 procent van de capaciteit van hun immuunsysteem verloren vanaf het moment dat ze geïnjecteerd worden. In de loop van de tijd verliezen ze er geleidelijk meer van, waarbij voor velen het hoogtepunt van het immuunsysteemverlies tegen Kerstmis wordt verwacht.

“Als dit zo doorgaat dan zullen 30-50 jarigen 100% afbraak van hun immuunsysteem hebben, nul virale afweer tegen Kerstmis en alle dubbel gevaccineerde mensen boven de 30 zullen hun immuunsysteem hebben verloren tegen maart volgend jaar,” rapporteert The Exposé.

Op basis van de gegevens valt niet te ontkennen dat volledig gevaccineerde mensen nu lijden aan wat lijkt op verworven immunodeficiëntiesyndroom, in de volksmond beter bekend als AIDS. Hun immuunsysteem is aan het vervagen, iets waarvoor velen hebben gewaarschuwd.

“Mensen tussen 40 en 69 jaar hebben al 40% van hun immuunsysteem verloren en verliezen dit geleidelijk met 3,3% tot 6,4% per week,” aldus The Exposé.

Interessant is dat de zwaarst getroffen bevolkingsgroep bestaat uit mensen tussen 40 en 49 jaar, die in ongeveer negen weken tijd een totaal verlies van hun immuunsysteem hebben. De “best” getroffen groep zijn de jongeren tussen 18 en 29 jaar, die het ongeveer 44 weken uithouden.

Ouderen boven de 80 houden het ongeveer 20 weken vol, terwijl de leeftijdscategorie 50-59 jaar slechts ongeveer 15 weken krijgt. De overige leeftijdsgroepen houden het tussen 12 en 25 weken vol.

“Iedereen boven de 30 zal binnen 6 maanden 100% van zijn gehele immuunvermogen (tegen virussen en bepaalde kankers) verloren hebben,” waarschuwt The Exposé.

“30-50-jarigen zullen het tegen Kerstmis verloren hebben. Deze mensen zullen dan effectief een volledig verworven immunodeficiëntiesyndroom hebben en de NHS (National Health Service) vernietigen.”

Het nemen van een “booster” injectie zal alleen maar het doodsproces versnellen

Het is niet alleen zo dat de prikken niet de beweerde bescherming bieden tegen de covidgriep. Feit is dat ze op de lange termijn helemaal geen bescherming bieden en in feite het immuunsysteem van een persoon vernietigen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: