De Boston Marathon bomaanslag 8,5 jaar later

de-boston-marathon-bomaanslag-8,5-jaar-later

19-10-21 02: 01: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Acht en een half jaar geleden op april 15, 2013, was er een bomaanslag waarbij drie slachtoffers vielen bij de Boston Marathon die elementen had van een false flag event, zoals crisisacteurs met schijnverwondingen. Twee broers, Tamerlan en Dzhokhar Tsarnaev, kregen de schuld van de bomaanslag. Tamerlan stierf blijkbaar toen hij in hechtenis was. Dzhokhar, neergeschoten door de politie, wist op een of andere manier te ontsnappen en werd later gevonden onder een omgeslagen boot in iemands achtertuin waar hij naar verluidt in het donker een bekentenis had geschreven op de zijkant van de boot waaronder hij zich verstopte.

Er waren veel anomalieën bij de bomaanslag,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: