Infosperber: Forensische deskundigen vinden sterfgevallen na Covid-19 vaccinatie (1)

19-10-21 07: 17: 00, “CovidPass” lang van tevoren voorbereid

In een korte video presenteert het World Economic Forum (WEF) de “CovidPass” nog voordat de “pandemie” begint Onlangs publiceerde het nieuwsmagazine Uncut-News een promotievideo van het World Economic Forum (WEF) voor de “Covid-Pass”. In de korte video (1 min. 45 sec.) presenteert het WEF de reeds operationele “CovidPass”. Tegelijkertijd daalde het aantal luchtpassagiers wereldwijd met 78% voor het jaar (…)

” Lees meer

Robert Malone: Gevaccineerde mensen kunnen “superspreiders” worden

In een interview heeft de uitvinder van de mRNA-technologie scherpe kritiek geuit op de autoriteiten die nog steeds vasthouden aan vaccinatie Op de podcast “The Hidden Gateway” sprak gastheer Jesston Williams onlangs met dr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: