“De moord op Kadhafi 10 jaar geleden heeft geleid tot de dood van de natie van Libië en de vernietiging van haar volk”

“de-moord-op-kadhafi-10-jaar-geleden-heeft-geleid-tot-de-dood-van-de-natie-van-libie-en-de-vernietiging-van-haar-volk”

20-10-21 01: 33: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Amerikanen zijn de meest gepropagandeerde mensen op aarde. In plaats van een nieuwsmedia hebben zij een propagandaministerie dat een leugenmachine is. Amerikanen leven in een gesponnen verhaal van leugens.

Slechts weinigen begrijpen de kwade bedoelingen van hun heersers en de manier waarop de overheid wordt gebruikt om de elite te verrijken. De Britse journalist Richard Medhurst legt uit hoe tien jaar geleden Amerikaanse en Franse elites een heel land vernietigden. Zie dit.

De ruw kwaadaardige Obama en de blanke teef Hillary, samen met de Franse president Sarkozy, momenteel een bajesklant, vernietigden een zeer succesvol land en vermoordden zijn leider voor hun eigen gewin.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: