De verkeerslichtcoalitiepartners geven zichzelf het imago van progressiviteit. Is dat echt gerechtvaardigd?

de-verkeerslichtcoalitiepartners-geven-zichzelf-het-imago-van-progressiviteit.-is-dat-echt-gerechtvaardigd?

20-10-21 02: 59: 00,

Een interessant interview van Noam Chomsky in Info Sperber brengt ons ertoe terug te komen op de uitkomst van de verkennende gesprekken. De eerste bladzijde van dit 12 document is een soort preambule en is duidelijk bedoeld om het karakter van de voorgenomen alliantie te beschrijven. Er wordt veel gesproken over vertrek, over vooruitgang, over kansen in verandering, over een vernieuwende alliantie, over nieuwe politieke creativiteit, over in de voorhoede staan, over een coalitie voor vooruitgang, over een decennium van sociale, ecologische, economische, digitale en maatschappelijke vernieuwing. – Laten we deze woordelijke “slogans” confronteren met het interview van de Amerikaans-Amerikaanse denker Noam Chomsky. Hij beschrijft de noodzaak om afscheid te nemen van het Amerikaanse imperium en het imperialisme in zijn geheel. Albrecht Müller.

  1. Onze “ontwakings- en vernieuwingscoalitie” is er zelfs niet in geslaagd het basisinzicht van Chomsky te beheersen: het VS-imperium verandert niet. – In het verkennend document van het verkeerslicht staat geen enkele zin over de noodzaak om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: