Steun voor Covid-certificaat slinkt in parlement

20-10-21 03: 43: 00,

Steeds meer politici vragen om opheffing van de certificaatplicht.

Gepubliceerd op 20. Oktober 2021 door StS.

Het is niet alleen de SVP die de Bondsraad bekritiseert voor de certificaatverplichting. Ook verschillende politici van de partij Die Mitte vinden de maatregel overdreven, zo meldden Tamedia media onlangs 20 Minuten. “De huidige maatregelen beperken een deel van de bevolking in ernstige mate”, zei centrumraadslid Martin Candinas in de Sonntags-Zeitung . Volgens de “Corona-Imunitas-Studie” bedraagt de inentingsgraad onder 65-jarigen meer dan 90 procent.

Centrumraadslid Peter Hegglin vindt het verplichte certificaat schadelijk. Het leidt tot de uitsluiting en discriminatie van mensen. Het veroorzaakt ook enorme economische schade.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: