Wanneer alle zendmasten eens uitvallen, wat dan?

wanneer-alle-zendmasten-eens-uitvallen,-wat-dan?

20-10-21 05:35:00,

Wanneer alle antenne installaties uitvallen, kunnen mensen dan nog leven? Nederland heeft zo goed als overal draadloze dekking en alles gebeurt ook inderdaad draadloos. En niet alleen de antennemasten maar ook de satellieten doen mee. 13 oktober 2021 is te lezen dat het satellietinternet van SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Tesla-ceo Elon Musk, vanaf dan in heel Nederland beschikbaar is. Nog meer straling waar niet aan te ontkomen valt? Wat doet dat met de mens? Wat doet dat met de natuur? Gaat de natuur protesteren? Wat doet dat met alle aanwezige antennemasten? Wat wanneer de natuurlijke elektromagnetische velden flink gaan botsen met de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloze, wat gebeurt er dan? Natuurlijk winnen de natuurlijke elektromagnetische velden en vallen dan alle antennemasten uit?

 Want de natuurlijke elektromagnetische velden
De aarde is omhuld met het aardmagnetisch veld. Dit natuurlijke veld is een basisvoorwaarde voor al het leven op aarde. Het aardmagnetisch veld ontstaat door een mengsel van vloeibaar ijzer en nikkel in de buitenkern van de aarde. Doordat de aarde draait, beweegt deze vloeistof om de vaste kern heen, waardoor een magneetveld ontstaat. Het magneetveld beschermt de planeet tegen de ioniserende straling van de zonnewind.

Kunstmatige elektromagnetische velden
Elektromagnetische velden gemaakt door mensenhanden verstoren de balans van de natuurlijke elektromagnetische velden. Onder ander de 15.719 antenne-installaties in Nederland die er in juli 2021 staan voor de draadloze communicatie en SpaceX biedt in Nederland draadloos TV aan via de satellieten. Het natuurlijke aardmagnetisch veld wordt zo verstoord door de antenne-installaties en de vele satellieten.

Geen aardmagnetisme, geen leven
De aarde is eigenlijk één grote magneet met twee uiteinden, namelijk de Noord- en de Zuidpool. Tussen die polen loopt het aardmagnetisch veld of de magnetosfeer. Het is wetenschappelijk bewezen dat het een basisvoorwaarde is voor al het leven op aarde. ‘De magnetische energie is de elementaire energie, waarvan het hele leven van het organisme afhangt’, aldus de in 1976 overleden Professor Werner K. Heisenberg, winnaar van de Nobelprijs voor natuurkunde in 1932 en een van de grondleggers van de kwantumfysica. Ofwel, zonder natuurlijk elektromagnetische zou er geen leven op aarde mogelijk zijn. Het aardmagnetisme is tot wel 50.000 kilometers in de ruimte te merken maar neemt af hoe verder mensen en dieren van de aarde af zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: