“Wij handelen volgens de wet, maar politici doen het tegenovergestelde”

20-10-21 03: 41: 00,

Gepubliceerd op 20. Oktober 2021 door StS.

De Zwitserse regering heeft restauranthouders veroordeeld om privé-politieagenten te worden. Dit is wat de Covid-verordening 19 wil, die de Bondsraad op 13 heeft uitgevaardigd. September. Volgens de verordening moeten restauranthouders de certificaten van bezoekers controleren. Een regeling die lang niet alle restauranthouders bevalt.

De broers Ivan en Patrick Aufdenblatten, uitbaters van het restaurant Walliserkanne in Zermatt, hebben daar geen begrip voor. In een video van kla.tv vertellen zij waarom zij de certificaatverplichting niet langer kunnen ondersteunen (minuut 01): 23 tot 03: 39):

“Wij zijn genoodzaakt diverse maatregelen te nemen, hoewel nooit is bewezen dat er überhaupt sprake is van een pandemie. Veel minder mensen stierven met of door Corona,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: