10 Huidige trends van Operatie Coronavirus vanaf oktober 2021

10-huidige-trends-van-operatie-coronavirus-vanaf-oktober-2021

21-10-21 06: 04: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Hier zijn de laatste COVID trends, in navolging van 10 COVID trends in augustus 2021 en 10 COVID trends september 2021. De situatie escaleert terwijl de NWO (Nieuwe Wereld Orde) agenda zichzelf uitspeelt op een voorspelbare manier, stap voor stap. Regeringen over de hele wereld, vooral die van de Engels-sprekende naties van de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, zijn verdacht wanhopig om elke burger vaxxed te krijgen – met inbegrip van de kwetsbaren zoals kinderen – ongeacht wat er voor nodig is en ongeacht hoeveel ze moeten omkopen, chanteren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: