Tweede Kamerleden in gevaar? Wat is er aan de hand?

tweede-kamerleden-in-gevaar?-wat-is-er-aan-de-hand?

21-10-21 07:09:00,

Wat is er in Den Haag aan de hand?
Eén voor één lijken Tweede Kamerleden en bewindspersonen om te vallen. Een voormalig GroenLinks Kamerlid verteld: “Ik dacht altijd dat een burn-out een verzinsel was van decadente millennials. Totdat ik zelf klachten kreeg en maar bleef malen”.

Zouden ze het echt niet weten?
Tweede Kamerleden worden onwel voor het oog van de camera. De verklaringen zijn: “oververmoeidheid, te weinig gedronken of te hard gewerkt of gesport”. Zouden ze echt niet weten wat de werkelijke oorzaak is? Zouden ze echt niet weten dat hun werk in een zeer stralingsrijke omgeving plaatsvindt? Zouden ze echt niet weten dat de kunstmatige elektromagnetische velden voor alle draadloze toepassingen, storingen geven bij mensen? Zouden ze ook niet weten dat je door de kunstmatige elektromagnetische velden totaal uitgeschakeld kunt worden van de maatschappij?

Kamerleden worden onwel
Steeds meer Tweede Kamerleden worden getroffen door (zeggen ze zelf} een burn-out. Schijnbaar is het geen verzinsel  van decadente millenials, want veel Kamerleden moesten al afhaken. Van de volgende personen is bekend:

 Sjoera Dikkers
Op 04 okt. 2016 valt PvdA Kamerlid Sjoera Dikkers flauw tijdens het wekelijkse vragenuurtje in de Tweede Kamer (waar sinds juli 2016 een zendmast staat), toen ze een vraag wilde stellen aan staatssecretaris Van Dam (Economische Zaken).

Zihni Özdil: ‘Ik bleef maar malen’
Voormalig GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil werd eind 2018 getroffen door een burn-out. “Je denkt dat het door te hard werken komt, maar dat is niet zo. Ik geloofde er (tot ik zelf werd getroffen) ook nooit zo in.

Kajsa Ollengren
Vanaf oktober 2019 legt Kajsa Ollongren haar taken als minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties vanwege gezondheidsklachten neer. Haar taken worden door verschillende staatssecretarissen overgenomen. 13 april 2020 keert ze terug als minister van Binnenlandse Zaken.

Bruno Bruins
Op 18 maart 2020 zakt minister Bruins tijdens een debat over het coronavirus in de Tweede Kamer in elkaar en lag even op de grond, terwijl Geert Wilders zijn verhaal doet. De hele kamer raakt in paniek. Hij werd overeind geholpen door zijn toegesnelde collega Wouter Koolmees van Sociale Zaken. “Het gaat niet goed”, klinkt het door de zaal. Het debat werd geschorst.  Een dag nadat hij onwel werd door oververmoeidheid is minister Bruno Bruins (Medische Zorg) opgestapt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: