De minister van Defensie beveelt aan Rusland te dreigen met militaire middelen

de-minister-van-defensie-beveelt-aan-rusland-te-dreigen-met-militaire-middelen

22-10-21 06: 51: 00,

Het buitenlands en veiligheidsbeleid van ons land en van de NAVO is naar de knoppen. Dit wordt samengevat en geconcentreerd in een interview dat minister Kramp-Karrenbauer gaf aan Deutschlandfunk op 21. In oktober met het radiostation Deutschlandfunk. De tekst van dit interview wordt in extenso weergegeven in de bijlage . Er zit veel slecht spul in. Albrecht Müller.

Het ergste is deze passage:

“Weg van de afschrikking”

Engels (Deutschlandfunk): Het agentschap Reuters meldde vanmorgen dat de NAVO regionale afschrikkingsscenario’s overweegt voor het Oostzeegebied en ook het Zwarte Zeegebied, waaronder eventueel in het luchtruim met kernwapens. Is dat de manier van de NAVO?

Kramp-Karrenbauer:

Dat is de manier van afschrikking. We moeten Rusland heel duidelijk maken dat we uiteindelijk – en dat is ook de afschrikkingsdoctrine – ook bereid zijn dergelijke middelen te gebruiken, zodat het op voorhand afschrikt en niemand op het idee komt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: