Pfizer zet regeringen achter gesloten deuren onder druk

21-10-21 10: 05: 00,

Gepubliceerd op 22. Oktober 2021 van WS.

“Geheime vaccincontracten onthullen hoe Pfizer regeringen onder druk zet om zijn winsten te maximaliseren”, informeert de mediaportal The Defender in verwijzing naar een rapport van de consumentenbeschermingsorganisatie Public Citizen.

Volgens het rapport heeft Pfizer, via “geheime contracten” met landen over de hele wereld, zijn positie als fabrikant van een van de belangrijkste Covid-vaccins 19 gebruikt om “regeringen het zwijgen op te leggen, het aanbod te beperken, risico’s te verschuiven en de winst te maximaliseren”.

“Achter gesloten deuren oefent Pfizer zijn macht uit om regeringen een reeks verontrustende concessies te doen,” zegt de auteur van het rapport, Zain Rizvi,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: