Video: Een dag van gewelddadige escalatie en verwachting in Syrië

video:-een-dag-van-gewelddadige-escalatie-en-verwachting-in-syrie

22-10-21 06: 46: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Oktober 20e was een dag van escalatie in het noorden van Syrië, met slachtoffers aan de meeste, zo niet alle kanten en oktober 21e begon met een verwachting van nog meer gevechten en voorbereidingen voor de daaruit voortvloeiende chaos.

Het belangrijkste was dat verschillende explosies het door de VS geleide coalitie garnizoen in het zuidoostelijke Syrische gebied van al-Tanf, waar sommige 200 Amerikaanse troepen zijn gestationeerd, op zijn grondvesten deden schudden. Arabische media meldden dat vijf zelfmoorddrones het garnizoen troffen.

De aanval werd naar verluidt uitgevoerd door Iraanse gesteunde troepen. De Allies of Syria Operations Room, die de door Iran gesteunde troepen in Syrië aanstuurt, heeft gezworen “zeer hard” te reageren op de Israëlische luchtaanvallen van oktober 13 die gericht waren op de buitenwijken van de oude Syrische stad Palmyra.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: