Microchips in de vaccinatie?

microchips-in-de-vaccinatie?

23-10-21 05:36:00,

We moeten microchips implanteren om Covid-19 te bestrijden, vindt Bill Gates
Miljardair Bill Gates heeft 13-14-2020 zijn plan onthuld om “digitale certificaten” te gebruiken om de door COVID-19 getroffen personen te identificeren. Medeoprichter van Microsoft, Bill Gates, introduceert implanteerbare capsules (microchips genoemd) voor mensen om te kunnen aantonen wie tegen het coronavirus is ingeënt. Bill Gates, de man achter Microsoft, wordt ook wel genoemd als de uitvinder van het coronavirus, dat in alle toonaarden door ontkend wordt met de stelling: daar is geen enkel bewijs voor. Neen, maar ze geven ook geen bewijs dat het NIET zo is en juist dát maakt het verdacht.

De Coronapandemie is bewust gemaakt
Want er zijn verhalen dat de Coronapandenie (of Covid-19) bewust veroorzaakt is. 7 augustus 2020 is namelijk “Plandemic” gelanceerd, een online-documentaire die naar eigen zeggen wil ontmaskeren hoe de coronapandemie georkestreerd is. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. De makers van de film ontkennen niet dat het virus bestaat, maar ze beschuldigen de Wereldgezondheidsorganisatie, de internationale farma-industrie en de sinds 13 maart 2020, ex-Microsofttopman Bill Gates worden ervan verdacht achter de corona-pandemie te zitten. Ook gigantische techbedrijven zoals Google en Facebook zouden betrokken zijn. Dit wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

Twee jaar voor het ontstaan van Covid-19
Nog meer bewijzen zijn het feit dat in 2017 en 2018 (twee jaar voor het ontstaan van COVID-19) al honderden miljoenen testkits voor COVID-19 wereldwijd gedistributeerd werden. In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien. Hij zei dat dit binnen de komende jaren zou gebeuren.  Melinda Gates voegde eraan toe dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is en verzekerde ook dat dit de wereld in de komende jaren zou treffen.

Schokkende verklaring
Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, hebben namelijk tijdens een nationale persconferentie in 2020, een schokkende verklaring afgelegd dat: ‘de corona-paniek een toneelstuk is. Het is oplichterij en zwendel https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/?fbclid=IwAR3qanhpAp9KbRik7OOFKhRVescYo-C0J_BagFk0gmt-jbHYEo_n8U99xNs

En de Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: