Biotechnocraten vroeger en nu

24-10-21 01: 43: 00,

Zuletzt aktualisiert am 24. Oktober 2021.

Biotechnocraten vroeger en nu zijn het onderwerp van een artikel van Augusto Zimmermann en Aramis C. DeBarros in het Australische tijdschrift Quadrant. Het wordt hier in Duitse vertaling gepubliceerd met vriendelijke toestemming van de redactie.

Biotechnokraten einst und jetzt

Screenshot Quadrant magazine

Biotechnocraten vroeger en nu

De 20. De twintigste eeuw heeft met afgrijzen toegekeken hoe dictatoriale regimes de vorm aannamen van totalitaire technocratieën. Technocratie is sociale manipulatie, een regime van alomvattende controle over de bevolking dat alles in de schaduw van de macht en onder het mom van wetenschappelijke “consensus” overwoekert. In technocratieën wordt het democratisch proces irrelevant omdat de besluitvorming in handen is van niet-gekozen bureaucraten en bevoorrechte adviseurs. Het publieke debat wordt een homogeen discours ten gunste van de dictaten van een heersende elite, uitgebroed door zogenaamde “deskundigen” – deskundigen die de heilzame status opeisen van de ultieme verdedigers van het menselijk leven en de hoeders van de “wetenschap”.[1]

Sinds de verspreiding van het Wuhan-virus eerder dit jaar 2020, zijn er verontrustende ontwikkelingen waar te nemen in de wereld, maar vooral in het Westen. Degenen die zich verzetten tegen de alomtegenwoordige hypnose van de media herkennen de verontrustende symptomen van de versnelde consolidatie van een technocratische agenda op wereldschaal – een agenda waarvan de kracht de politieke, wettelijke en theologische structuren ver lijkt te overstijgen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: