Soros’ NGO pusht Servië tot vaccinatieplicht

soros’-ngo-pusht-servie-tot-vaccinatieplicht

24-10-21 05: 45: 00,

Soros’ NGO pusht Servië tot vaccinatieplicht

24.10.2021 | www.kla.tv/20295

Openhartige mening vandaag met JugoslavKiprijanović Soros’ NGO pusht Servië tot vaccinatieplicht JugoslavKiprijanović, vader van vier kinderen, is uitgever van de Servische pagina van het portaal International Family News. Hij schrijft: “De woordvoerder van Soros in Servië, Milan Antonijevic van de Open Society Foundation, dringt aan op het vaccineren van kinderen.” Onlangs verklaarde hij als gast op TV Prva: “De staat heeft het recht om voor de niet gevaccineerden online cursussen in te voeren”. Dat niet-gevaccineerde kinderen – op school en elders – daardoor worden gediscrimineerd, is voor deze “mensenrechtenactivist” niet van belang. Het belangrijkste is om de mantra’s van George Soros te herhalen. Soros beïnvloedt de politiek via talloze organisaties, zoals het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de media en netwerken van NGO’s over de hele wereld – niet alleen in Servië – om zo de vaccinatieagenda door te drukken”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: