Natuurlijke Immuniteit is Duurzamer dan Vaccin Immuniteit. Burgers Petitie

natuurlijke-immuniteit-is-duurzamer-dan-vaccin-immuniteit.-burgers-petitie

25-10-21 08: 30: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Toen de CDC ervoor koos om de beperkingen op de gevaccineerden op te heffen, ging ICAN aan de slag. Via haar advocaten eiste zij formeel dat de CDC ook (op zijn minst) de beperkingen voor de natuurlijk immune mensen zou opheffen. Zij voorzag de CDC van meer dan 60 studies die aantonen dat natuurlijke immuniteit duurzamer en robuuster is dan immuniteit door vaccinatie.

Het antwoord van de CDC is beschamend. Het gaat op geen enkele van deze studies in, waarbij miljoenen mensen betrokken zijn, en in plaats daarvan citeert het één enkele irrelevante studie van een paar honderd mensen waarbij zelfs geen vergelijking wordt gemaakt tussen vaccins en natuurlijke immuniteit!

Zoals blijkt uit ICAN’s formele uitwisseling met de CDC,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: