De mishandeling van de herstellende schreeuwt om een rechtszaak.

de-mishandeling-van-de-herstellende-schreeuwt-om-een-rechtszaak.

26-10-21 09: 58: 00,

Degenen die ernstig zijn getroffen door Covid 19 worden in dit land op drie manieren gestraft: ten eerste door de ziekte zelf, die levensbedreigend kan zijn en duidelijke sporen nalaat als zij ernstig is; ten tweede door de arbitraire tijdslimiet van 6 maanden op de status van hersteld persoon; en ten derde door de daaruit voortvloeiende druk om te vaccineren in een onstabiele gezondheidstoestand. De immuniteitsstatus van veel herstellende personen is ver na de 6 maanden beter dan die van gevaccineerde personen. Het zou niet bijzonder belastend zijn als de status van herstellende flexibel zou worden gehanteerd, d.w.z. meerdere malen zou worden verlengd, bijvoorbeeld om de drie maanden, als de begiftiging met antilichamen dit gerechtvaardigd lijkt. Aangezien ik persoonlijk getroffen ben, kan ik aanklagen. Ik zal dat doen nadat de juridische situatie door een bekwame advocaat is onderzocht. Albrecht Müller.

Als u soortgelijke gevolgen ondervindt, of op de hoogte bent van een soortgelijke stap, of als u de rechtszaak wilt steunen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: