De Spiegelleugens van vorige week, deel 6: Meer desinformatie over de energiecrisis en de gasprijs

de-spiegelleugens-van-vorige-week,-deel-6:-meer-desinformatie-over-de-energiecrisis-en-de-gasprijs

26-10-21 04: 17: 00,

De energiecrisis en de stijgende prijzen voor elektriciteit en verwarming zijn het gevolg van de fouten van de EU-Commissie, maar de media willen daar met alle macht de aandacht van afleiden, zoals een ander voorbeeld uit Der Spiegel laat zien.

Omdat ik momenteel druk bezig ben met mijn boek over de netwerken achter de pandemie, kom ik ook nauwelijks toe aan het schrijven van artikelen. Als je nog niet door hebt waar het boek over gaat, lees dan eerst dit artikel en daarna dit artikel, de volgorde is belangrijk omdat ze op elkaar voortbouwen.

Normaal gesproken zou ik meteen gereageerd hebben op de schaamteloze leugens die Der Spiegel zich vorige week veroorloofde. Nu doe ik het met een beetje vertraging en wat bedoeld was als een kleine speciale serie voor één week, ga ik nu verder omdat Der Spiegel me zoveel materiaal aanlevert dat de speciale serie zijn tweede week ingaat.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: