De rode viool

de-rode-viool

27-10-21 04:00:00,

Pierre Capel is een autoriteit op het gebied geneeskunde en immunologie. Regelmatig post hij op Youtube beschouwingen van filosofische of medische aard.

Naarmate zijn vaak korte beschouwingen dichter bij de ‘vaccinaties’ komen, wordt de kans op verwijdering van zijn video’s groter.

In deze video getiteld ‘De rode viool’ bespreekt hij het voor velen nog ondenkbare scenario dat er een relatief kleine groep mensen de wereld naar haar hand wil zetten. Het ongeloof van velen dat zoiets in ‘onze democratie’ niet mogelijk is, is een vorm van gebrekkig historisch besef of verdringing van mogelijk bedreigende ontwikkelingen.

Moeten we er dan vanuit gaan dat we nu van dit scenario getuige zijn? Nee, dat is niet wat Capel met deze boodschap wil zeggen. Wel dat ons historisch besef ons waakzaam moet maken dat landen in korte tijd kunnen ontsporen, zeker als grote krachten daartoe de mogelijkheden hebben. Delen van Australië en Nieuw Zeeland zijn afschrikwekkende voorbeelden van ontspoorde overheden.

Om de censuur te ontlopen komen ‘toevallig’ ook nog afbeeldingen voorbij van vervormingen in het lichaam die mogelijk aan de inentingen te wijten zijn.

CV Pierre Capel: https://profs.library.uu.nl/index.php/profrec/getprofdata/202/7/78/0

Volg EZAZ op Telegram

Tags: China  » Lees verder

%d bloggers liken dit: