Klimaatverandering: Versterkende terugkoppelingen van land en oceaan kunnen emissiereducties ontoereikend maken

klimaatverandering:-versterkende-terugkoppelingen-van-land-en-oceaan-kunnen-emissiereducties-ontoereikend-maken

27-10-21 04: 02: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Terwijl de wereld, om zeer goede redenen, vertrouwt op medisch onderzoek om het leven van miljoenen te redden, luisteren de “machthebbers” nauwelijks naar wat de klimaatwetenschap zegt over de existentiële bedreiging voor miljarden door de opwarming van de aarde.

Sinds 1751 heeft de wereld meer dan 1,5 biljoen ton CO₂ uitgestoten. Het CO₂-niveau in de atmosfeer bedroeg 413.2 delen per miljoen (ppm) in 2020, toenemend met een pieksnelheid van 2.5-3.0 ppm/jaar, hetgeen de grootste versnelling vertegenwoordigt sinds het massale uitsterven van de dinosauriërs van 66 miljoen jaar geleden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: