Nu wordt het absurd: de VS kondigt aan dat alleen Rusland de EU kan helpen in de gascrisis

nu-wordt-het-absurd:-de-vs-kondigt-aan-dat-alleen-rusland-de-eu-kan-helpen-in-de-gascrisis

27-10-21 09: 00: 00,

De VS, die Europa altijd heeft gewaarschuwd voor zijn afhankelijkheid van Russisch gas en zijn eigen vloeibaar gas aan Europa wilde verkopen, heeft de EU nu geadviseerd meer gas bij Rusland te bestellen omdat de VS de EU niet kunnen helpen met gasleveringen.

Wat klinkt als een levensechte satire is echt waar. Na jarenlang te hebben gewaarschuwd voor de vermeende afhankelijkheid van Russisch gas waarin Europa verzeild zou zijn geraakt en dat vloeibaar gas aan de EU zou hebben opgedrongen als oplossing voor het “probleem”, zeggen de VS nu het tegenovergestelde: het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft aangekondigd dat de EU zich tot Rusland moet wenden voor meer gas, omdat alleen Rusland de EU deze winter kan helpen. Helaas konden de VS niets doen.

De Russische televisie heeft verslag gedaan van de laatste ontwikkelingen in de energiecrisis, waarbij ook gesproken werd over de situatie in Moldavië, waar het anti-Russische beleid van de nieuwe pro-Westerse regering heeft geleid tot

” Lees verder

%d bloggers liken dit: