Zonder RT Deutsch zouden we nog slechter geïnformeerd zijn

zonder-rt-deutsch-zouden-we-nog-slechter-geinformeerd-zijn

27-10-21 09: 43: 00,

Sinds enige tijd wordt het door Rusland gefinancierde medium RT Deutsch in een polemiek veroordeeld en zijn werk bemoeilijkt. YouTube heeft RT Deutsch geblokkeerd. Het medium wordt afgeschilderd als een Russisch propagandamiddel. Zie hier . Er wordt gedaan alsof alles goed is met de mediawereld in dit land. Dat is het niet. Uit verschillende voorbeelden van Duitse artikelen van RT die de laatste dagen zijn verschenen, blijkt duidelijk dat wij niet, of in het beste geval onvoldoende, op de hoogte zijn van belangrijke gebeurtenissen in dit land. Albrecht Müller.
Twee van de artikelen betreffen de reactie van de Russische minister van Defensie en zijn ministerie op een DLF-interview van de Duitse minister van Defensie Kramp-Karrenbauer, dat door de NDS werd behandeld op 22. Oktober: De minister van Defensie beveelt aan om Rusland met militaire middelen te dreigen..

De Russische minister van Defensie heeft commentaar gegeven op 23. Oktober en herinnerde aan het 1990 overeengekomen concept van “gemeenschappelijke veiligheid” in Europa.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: