Amerikaanse werknemers staken en verlaten miljoenen banen als reactie op de economische crisis

amerikaanse-werknemers-staken-en-verlaten-miljoenen-banen-als-reactie-op-de-economische-crisis

28-10-21 07: 28: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Werknemers in de Verenigde Staten bereiken een kookpunt met hun bazen als gevolg van de gevolgen van de pandemie en het falen van de regering om adequate hulp te bieden aan de meerderheid van de proletarische bevolking.

Toen de COVID-19 pandemie begon in de eerste maanden van 2020, verloren meer dan 20 miljoen mensen hun baan toen fabrieken, scholen, overheidsinstellingen en dienstverlenende bedrijven in het hele land sloten.

Verslagen geven aan dat meer dan 200,000 kleine en middelgrote ondernemingen gedwongen waren hun activiteiten voorgoed te beëindigen. Werklozen met jongeren thuis moesten op zoek naar online onderwijsprogramma’s voor studenten, die in veel gevallen niet haalbaar waren door het gebrek aan beschikbare internetconnectiviteit en leraren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: