Dinosaurus spreekt VN toe: ‘Kies niet voor uitroeiing’

dinosaurus-spreekt-vn-toe:-‘kies-niet-voor-uitroeiing’

28-10-21 05:52:00, DONEREN

Climategate.nl kan alleen bestaan dank zij uw donaties. U kunt zowel doneren via iDeal als rechtstreeks naar de rekening van Stichting Milieu, Wetenschap & Beleid. Donaties aan de stichting zijn fiscaal aftrekbaar. Vermeld altijd het doel van uw donatie. Dat kan climategate.nl zijn, maar ook een specifiek project dat op climategate genoemd is, of een andere bestemming die met climategate.nl of stichting MW&B te maken heeft. Rekening Stichting Milieu, Wetenschap en Beleid.

IBAN NL04INGB 0005526038 – RSIN/fiscaalnr. ANBI: 822331767 – KvK 27378299 – De stichting heeft de ANBI status.

SCIENCETALKS
Inschrijven nieuwsbrief.(afmelden nieuwsbrief)

POPULAIR

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: