Achter gesloten deuren: Laboratoria voor medisch onderzoek

achter-gesloten-deuren:-laboratoria-voor-medisch-onderzoek

29-10-21 02: 16: 00,

Alle Global Research artikelen zijn te lezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In de afgelopen twee jaar heb ik opmerkingen gemaakt over wat er in onderzoekslaboratoria gebeurt. De krankzinnige “wetenschap,” de wreedheid die mensen en dieren, die de proefpersonen zijn, wordt aangedaan.

Mijn werk hieraan gaat terug tot de 1980s, toen ik mijn eerste boek aan het schrijven was, AIDS INC. Na het lezen van afvallige en uitgelekte literatuur in die tijd, maakte ik de volgende beoordeling:

Om hun hypotheses over ziekmakende ziektekiemen te bewijzen, zullen onderzoekers eerst alles doen om dieren te verzwakken, zodat het er dan op lijkt dat het injecteren met (vermeende) ziektekiemen hen infecteert en ziek maakt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: