Bijna twee miljoen Amerikanen dood door COVID-vaccins, infecties en neveneffecten: Dr. Joel Hirschhorn

bijna-twee-miljoen-amerikanen-dood-door-covid-vaccins,-infecties-en-neveneffecten:-dr.-joel-hirschhorn

29-10-21 01: 59: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Tijdens de pandemie zijn er veel doden gevallen, bijna 2 miljoen Amerikanen. Denk hier eens over na: Zijn grote aantallen extra sterfgevallen in de jaren vóór de pandemie het gevolg van iets anders dan COVID-infecties?

Er zijn steeds meer artikelen en studies over extra sterfgevallen tijdens de pandemie. Te veel van deze artikelen en studies lijken de aandacht te willen trekken in plaats van accuraat en evenwichtig te zijn. Het concept van een teveel aan sterfgevallen is eenvoudig: meer sterfgevallen dan vóór de pandemie normaal was. Maar waarom sterven er meer mensen, zelfs als rekening wordt gehouden met de sterfgevallen door COVID-infecties? Het juiste antwoord vinden is het doel van dit artikel.

De kernvraag bij het zoeken naar de waarheid is hoe het sterfteoverschot tijdens de pandemie te evalueren en vervolgens te verklaren als het niet veroorzaakt wordt door COVID-infecties.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: