Hoe elektrogevoeligheid ontstaat, laat het u niet gebeuren!

hoe-elektrogevoeligheid-ontstaat,-laat-het-u-niet-gebeuren!

29-10-21 09:50:00,

                                                           Zoekplaatje: zoek de antennemasten

Waarom werd eind vorige eeuw de ene mens elektrogevoelig en de ander niet
Elektrogevoeligheid (EHS) ontstond eind 20e eeuw(bovenstaande GSM masten in 1999 op 03-03 geplaatst) toen de gewone mens de toegang kreeg tot het omgaan met de computer en de mobiel. Veel mensen waren niet eens in het bezit van een mobiel maar keken wel uit op de antennes die hier voor nodig waren om draadloos te kunnen bellen. Bevestigd op een hoge zendmast of gewoon op de kerktoren. De bisdommen kregen dan geld omdat ze toestonden dat er drie of meer antennes in de kerktoren zaten. Vaak wel gekleurd in de kleur van de stenen anders is het lelijk. Het mag niet vreemd zijn dat mensen in de directe omgeving (vooral slaapkamerhoogte) langzaam ziek werden van de straling hiervan af komend. Niet gewaarschuwd door de overheid of wie dan ook. Plompverloren werd een klein deel van de bevolking blootgesteld aan radiofrequente straling van zendmasten en antennes. Velen werden ziek en belachelijk gemaakt.

Mensen en kinderen werden (en worden) niet begrepen
Woonde je onder een kerktoren (of mast) dan zal niet iedereen reageren op de radiofrequente (RF) velden van de masten. Het zal iets te maken hebben met het lichaam zelf. De gevoeligheid van een mens zit gewoon verschil in, niet iedereen is hetzelfde en reageert hetzelfde. Ben je meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels en merk je signalen en details sneller op, dan noemen ze ook wel een Highly Sensitive (een HSP ‘er). De afgelopen jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar hoogsensitiviteit. Hieruit blijkt dat de verwerking van prikkels in de hersenen bij hoogsensitieve mensen daadwerkelijk anders verloopt. Ze worden intenser beleefd. En dat is iets dat steeds meer huisartsen, psychiaters en psychologen gelukkig gaan inzien, maar veel ook nog niet.

De overheid en EHS
EHS overkomt je dus als je al én HSP bent én toevallig dicht bij een antennemast woont. Hulp heb je nodig en begrip want het overkomt je. Maar wat er verder gebeurd is een als een horrorfilm, want als eerste kom je bij een arts terecht die keihard zegt: “sorry, ik kan jullie niet helpen”. De schoonfamilie zegt in een bijeenkomst waar je niet bent: “we willen jullie niet meer zien” en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zet zich in voor een gezonde bevolking en een duurzame,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: